Select Country

Formel = sammansatt ränta + omvända dotterbolag + Din önskan

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse

Formel EMILLONARIO Ränta på ränta + Omvänd affiliering

Om du läser den här sidan är det redan ett mycket bra tecken

Jag ska förklara ärligt, från dig till dig, hur detta system fungerar som kan leda dig till astronomiska siffror, om du gör det rätt, precis som jag visar dig.

Ingen kunskap krävs, nästan allt är skapat, det enda som saknas är din önskan att göra det.

EMILLONARIO-METODEN är en av de saker i livet som vi inte tvekar att rekommendera till våra egna barn, föräldrar, syskon, vänner, etc. DET HÄR ÄR STORA ORD.

System skapat för 1 år med möjlighet att tjäna pengar från första dagen

Vi lär dig att integrera tankesättet om sammansatt ränta i ditt dagliga liv, oavsett om du är löntagare, pensionär, egenföretagare, företagare eller arbetslös.Jag förklarar de 4 begreppen som är inblandade i Emillionaire.

Jag förklarar de 4 koncept som är inblandade

Jag försäkrar dig att om du kan läsa till slutet, kommer du att vara glad resten av ditt liv.

Om du läser det här är du en intelligent person, eftersom den som inte läser, antingen är lat eller tror att han vet allt, eller förutfattar att han kommer att bli lurad.

  1. Formeln för sammansatt ränta.
  2. Affiliateprogram i omvänd ordning.
  3. Vår produkt och system.
  4. Projektets varaktighet och vad vi gör på vägen.


Ränta på ränta formel

Formeln för sammansatt ränta

Enligt Albert Einstein är formeln för sammansatt ränta Den åttonde underverket i världen.

Formeln för sammansatt ränta innebär helt enkelt att tillämpa ränta på en initial summa och sedan tillämpa samma ränta på resultatet och så vidare.

Du kanske undrar, ja, det är mycket vackert, men Hur tjänar man den tillämpbara räntan och hur bidrar man med det initiala kapitalet?

Nun, INITIALKAPITAL = INTE NÖDVÄNDIGT. RÄNTA = JAG FÖRKLARAR DET NEDAN. Du kommer att gilla det.

Det STORA PROBLEMET med sammansatt ränta är HUR MAN FÅR DE ACKUMULERADE RÄNTEBELOPPEN.

Här kommer vår förslag in i bilden, FRI FRÅN RISK och helt transparent.Exempel på sammansatt ränta

Exempel på sammansatt ränta: Anta att vi har 1 euro, eller 1 dollar, som är mer internationell. Om vi tillämpar en ränta på 1% dagligen på 1 dollar, och sedan tillämpar 1% på resultatet och så vidare, vet du vilka resultaten blir över tiden?

Förvånansvärt, vi började med 1 dollar:

Vinst på 1 månad 0.36 $ + din dollar eller euro
Vinst på 3 månader 1.49 $ + din dollar eller euro
Vinst på 6 månader 5.11 $ + din dollar eller euro
Vinst på 1 år 37.53 $ + din dollar eller euro
Vinst på 2 år

1,455.27 $ + din dollar eller euro

Vinst på 3 år

55,022.34 $ + din dollar eller euro

Vinst på 4 år

2,078,970.18 $ + din dollar eller euroKommentarer om resultattabellen för sammansatt intresse

Varför har jag satt den här tabellen?

Lägg märke till den bestialitet som ökar med tiden, det som i början är intressant blir till en brutal tillväxtbest.

Och av den anledningen har vi skapat det omvända affiliatsystemet, som jag förklarar nedan.

I det privata området lämnar jag en länk så att du kan ladda ner excelfilen med formeln för sammansatt ränta där du kan göra tester genom att ändra belopp och ränta.

Oavsett om du deltar eller inte kommer den här filen att vara till hjälp och vägledning för din besparing, investeringar, etc. som du kan göra under ditt liv.

Det finns massor av anekdoter på internet, bland annat den här, som jag inte vill runda utan att förklara för dig, utan jag anser att dessa historier kommer att hjälpa dig mycket att förstå vårt begrepp:Sann historia om sammansatt ränta

Schackspelens satsning och ränta på ränta

Historien börjar i det antika Indien, med uppfinnaren av schackspelet som presenterar sin skapelse för riket rajan. Rajan, imponerad av spelets skönhet och komplexitet, ber uppfinnaren att välja sin egen belöning.

Uppfinnaren, som är en mycket listig person, ber om något som verkar blygsamt till en början: ett riskorn för den första rutan på schackbrädet, två för den andra, fyra för den tredje, och så vidare, dubbla mängden riskorn på varje av de 64 rutorna på brädet.

Rajan, omedveten om omfattningen av denna begäran, accepterar genast, och tror att det handlar om en trivial belöning. Men när hans tjänare börjar placera riskornen på brädet inser de att den nödvändiga mängden växer exponentiellt, vilket avslöjar den verkliga karaktären av ränta på ränta.

När de når ruta 64 är den nödvändiga mängden ris större än hela rikets produktion, och enligt vissa versioner av historien, större än vad som skulle kunna produceras i hela världen.

Rajan, nu medveten om uppfinnarens intelligens och list, och den kraftfulla matematiklektionen om ränta på ränta han fick, ger honom titeln storvisir istället för den omöjliga risberget.Historien om en lat miljonär med ränta

Här är en till, speciell LATMASKAR:

Den Lata Miljonären

Det var en gång en ung man, Tomas, som trots att han var otroligt lat hade en önskan: att bli rik utan att arbeta för hårt. En dag, medan han beklagade att han inte föddes i en förmögen familj, gav hans farfar honom $100 på sin födelsedag med en förutsättning: han måste investera dessa pengar och inte spendera dem.

Tomas, som inte hade en aning om investeringar, sökte råd från sin smartaste vän, som förklarade begreppet sammansatt ränta och hur även små belopp kunde växa betydligt över tiden om de investerades klokt.

Med lathet men nyfikenhet bestämde sig Tomas för att investera de $100 i en aktiefond som lovade en genomsnittlig avkastning på 8% årligen. Han glömde helt sin investering och återgick till sitt normala liv, i hopp om att på något sätt, dessa pengar skulle arbeta för honom.

Åren gick, och Tomas fortsatte att vara lika lat som alltid, byta jobb efter jobb, aldrig riktigt avancera i sin karriär eller spara pengar. Men varje år, utan undantag, växte hans lilla investering tack vare sammansatt ränta, även om han sällan kom ihåg det.

Till slut kom dagen för hans pension. Tomas, orolig för hur han skulle försörja sig under sina guldkantade år, kom ihåg investeringen han hade gjort för decennier sedan. Med skakande händer granskade han sitt konto och till sin förvåning fann han att hans blygsamma investering hade vuxit till en summa som långt översteg hans vildaste förväntningar.

Moral

Även om Tomas hade varit lat i nästan alla aspekter av sitt liv, hade hans enda handling att investera tidigt och låta sammansatt ränta göra sin magi oavsiktligt gjort honom till en miljonär vid sin pension. "Moralen här är tydlig: även om du känner dig lat eller osäker, kan en liten handling idag ha en massiv inverkan på din framtid, tack vare kraften i sammansatt ränta!"Vad får du och vad kostar det på emillonario

Vad du får när du går med och hur mycket det kostar

När du går med, levererar vi till ditt privata område:

  1. En e-bok som förklarar mer utförligt konceptet med sammansatt ränta tillämpat på vårt omvända affiliersystem.
  2. En liten programvara-formulär så att du kan prova i realtid med sammansatt räntaformeln.
  3. En Excel-ark som du kan ladda ner och använda för vad du vill.
  4. En dataraster med din utveckling i EMILLONARIO-systemet som visar hur du ligger till och råd att följa i varje fall. Det är mycket praktiskt och en bra guide för att se dina framsteg.

Att gå med i EMILLONARIO-SYSTEMET, även om det verkar otroligt, kommer bara att kosta dig en enda betalning på:

10 $

eller 10€ eller dess ekvivalent i Bitcoin eller Ethereum

FÖRKLARING: Vår produkt är informationen vi ger dig genom e-boken i det privata området med mycket värdefull information för att integrera sammansatt ränta mentaliteten i ditt liv. Att delta i affiliatprogrammet är helt frivilligt.Affiliate programmet och omvända provisioner

Affiliateprogram med omvända provisioner

Hittills, om du har läst noggrant, om inte, rekommenderar jag att du gör det från början, har du sett hur vinsterna skjuter i höjden genom att tillämpa ränta på en löjligt liten summa, en dollar, över tiden.

Det kan sägas att tiden är ränta-på-räntaens bästa vän. Så är det. Matematiken ljuger inte.

Men självklart, vilken aktivitet kan vi göra, på laglig väg, som garanterar oss eller kan ge oss daglig ränta utan att detta påverkar vår plånbok?

Här kommer Emillonarios omvända affiliationsprogram in i bilden. Vad går det ut på?

För det första, eftersom det är ett system som inte kräver någon investering, eftersom jag inte skulle kalla 10 $ för en investering, gör detta det till ett mycket rekommenderat system för nära kretsar, eftersom det inte finns någon risk, inget finansiellt system med räntor, inget Ponzi, det finns helt enkelt ett sätt att bedriva en verksamhet på ett annorlunda sätt.

Det behöver knappast sägas att rekommendera detta program via din länk till ditt kontaktnät, publicera banners på din webbsida, dina e-postkampanjer, ditt WhatsApp-kontaktnät, kollegor, familj, etc. kommer att vara glada över att delta med säkerhet.

Men vad går det ut på och varför är det så? Att rekommendera Emillonario har dessa belöningar enligt följande tabell, som du kan tycka är felaktiga och framför allt om du redan deltar i andra program, men nej, och efter tabellen förklarar jag varför och vilken potential detta har:

BRING A FRIEND PLAN

Direkta vänner = Barn 5%
Barnbarn 10%
Barnbarnsbarn 45%


Kommentarer om provisionstabellen

Har du blivit förvånad av tabellen? Om du inte har blivit förvånad är det för att du redan har förstått storheten i konceptet.

Och om du har blivit förvånad eller inte förstår varför det är så, omvänd, för det vanliga är att direkt sponsrade får mer provision alltid. Här bryter vi mönster, och vet du varför? För här kommer du att få "räntorna" för att uppfylla ditt schema för sammansatt ränta som du kommer att ha tillgång till i ditt privata område.

Kom ihåg, sammansatt ränta och tid, de fungerar mycket bra tillsammans, de är bästa vänner, de är familj.

Oroa dig inte om du inte förstår något nu, i huvudsak, sammanfattat, är det en e-bok med mycket värdefull information, som du rekommenderar till vänner, och eftersom den är så fantastisk, rekommenderar de och så vidare. Så allt börjar med din påverkanssfär som kan vara tre vänner, 15, 100, 1 000, och Hur många kommer dina barnbarn att vara? och Var betalas de högsta provisionerna? och Vem är det sammansatta räntans bästa vän?

Jag tror att vi har kommit långt, men självklart, Vem har pengarna, vem förvarar dem? Självklart du själv, vi betalar ut dina provisioner varje vecka från 20 $ och uppåt.

Och här är det "bokföringsmässigt" vår programvara i ditt privata område som tar hand om dina konton, men dina pengar förvarar du själv. Du kommer alltid att ha en fördelaktig balans, som du kan spara för morgondagens ränta och efterföljande eller spendera den, eller bara spendera en del, det är upp till dig.

Här kommer du in i spelet där du kan ha var du dagligen sätter in det som behövs, eller en bankkonto, en plånbok, osv. Vi rekommenderar att det är en plats där du inte rör det, till exempel en spargris.

Se det som ett spel, börja med 1 $, och det du tjänar här, tar du ut och sparar, för även om de första dagarna är det bara några cent eller ören, sedan stiger det, samtidigt som provisionerna (barnbarn och barnbarnsbarn).

Den omvända affilieringen, det som hjälper oss, är att uppnå målet på 1% daglig ränta som motsvarar varje dag.Projektets varaktighet och vad vi gör längs vägen på emillonario

Projektets varaktighet och vad vi gör på vägen

Är Emillonario-projektet bara försäljningen av en bok, ett system och inget annat? 

Nåväl, även om det inte är lite, eftersom du kan tillämpa det på oändliga områden i ditt liv, är det inte det enda, det finns ännu mer, och dessutom mycket bra.

Tänk dig att du är på en Michelin-stjärnrestaurang och beställer en avsmakningsmeny, hur många rätter brukar det vara? Det kan vara 8, 12, 30, osv. vårt system är likadant, det är som en avsmakningsmeny, och jag förklarar det för dig:

Det enda kravet för att delta är att köpa denna första e-bok som jag presenterar här på denna sida. Faktum är att den är den viktigaste, eftersom det är den första, starten, din start, början på resan.

Efter 30 dagar från din startdag sätter vi den andra e-boken till försäljning i din privata area, med nyheter och information för den specifika tiden, och så vidare varje månad.

Det går inte att köpa den andra, med mycket värdefull information för övrigt, om man inte har deltagit i programmet i en månad.

På samma sätt behöver du ha varit med i programmet i 60 dagar för att få den tredje, och så vidare tills de 12 e-böckerna i detta program, som jag skulle kunna betrakta som magiskt, är komplett, och det är som ett spel, men för vuxna.

DET ÄR INTE OBLIGATORISK ATT DELTA I DE 12 E-BÖCKERNA, EN VARJE MÅNAD, du kan stanna vid den första, men det är rekommenderat, eftersom du måste uppnå dina mål, vilka de än är.

DU KAN INTE BÖRJA MED DEN ANDRA, ELLER DEN TREDJE..., vi börjar alla med den första och det är upp till var och en att delta i den andra och de följande.

Hur mycket kommer de återstående 11 e-böckerna att kosta? Precis detta: 12$ för den andra, $14 för den tredje, $16 för den fjärde, och så vidare ökar med 2$ för varje månad för att slutföra de 12 böckerna.

Varför detta pris? Kom ihåg, "RÄNTA-SKULDFÖRHÅLLETS BÄSTA VÄN ÄR TIDEN".

 Sammanfattning av Emillonario-systemet

I sammandrag

Du har framför dig investeringssystemet utan att investera med den kraftfullaste formeln inom finansiell matematik och den mest överraskande finansieringskällan du kan tänka dig, som du gillar och som vem som helst kommer att gilla om du berättar det för dem.

- Nästa steg, om du läser detta, är för att du redan har registrerat dig, kolla din e-postmapp, kolla även skräppostmappen om du inte hittar det i inkorgen, LÄGG TILL VÅR E-POST ADRESS I DINA KONTAKTER PÅ GMAIL, OUTLOOK eller den applikation du använder.

- Gå in på ditt privata område och köp din bok.

- Läs den och ha den som referens för att läsa om den.

- Och rekommendera den till personer du bryr dig om, eftersom det inte finns någon risk och mycket att vinna.

Och slutligen, vill jag säga till dig att projektet presenteras på flera språk och i flera länder, så det finns inga gränser, du kan marknadsföra det genom ord-efter-ord, e-postmarknadsföring, sociala medier, till de människor du träffar, du vet bäst hur du ska göra det.

Du vet var din affiliate-länk börjar men inte var den slutar, för den tar aldrig slut

Det är ditt entusiasm och tro som rekommenderar, inte din teknik, även om det hjälper.

Entusiasmera dig, för du har skäl att vara det. 

 Och en speciell bonus för dig för att vara en av de första

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse