Select Country

Formula = Dobanda compusa + Afiliati inversi + Dorinta ta

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse

Formula EMILLONARIO Datorită intereselor compuse + afilierii inverse

Dacă citești această pagină, este deja un semn foarte bun

O să-ți explic sincer, de la egal la egal, cum funcționează acest sistem care te poate duce să atingi cifre astronomice, dacă faci totul corect, așa cum îți indic.

Nu este nevoie de nicio cunoștință, aproape totul este creat, doar îți lipsește dorința de a face lucrurile.

METODA EMILLONARĂ este una dintre acele lucruri din viață pe care nu ezităm niciun moment să le recomandăm copiilor noștri, părinților, fraților, prietenilor, etc. ACESTEA SUNT CUVINTE MARI.

Sistem creat pentru 1 an, cu posibilitatea de a obține profituri încă de la prima zi

Te învățăm să integrezi mentalitatea dobânzii compuse în viața ta de zi cu zi, fie că ești angajat, pensionar, liber profesionist, antreprenor sau șomer.Îți voi explica cele 4 concepte care intră în joc în Emillonario

Îți explic cele 4 concepte care intră în joc

Îți garantez că dacă poți citi până la sfârșit, te vei bucura de restul vieții tale.

Dacă citești asta, ești o persoană inteligentă, pentru că cine nu citește, fie este leneș, fie crede că știe totul, fie are preconcepții că va fi înșelat.

  1. Formula dobânzii compuse.
  2. Programul de Afiliere inversat.
  3. Produsul nostru și sistemul.
  4. Durata proiectului și ce facem pe parcurs.


Formula dobanzii compuse

Formula dobanzii compuse

Conform lui Albert Einstein, formula dobanzii compuse este Opta minune a lumii.

Formula dobanzii compuse nu este decat aplicarea unei dobanzi unei sume initiale si reaplicarea aceleiasi dobanzi la rezultatul sau si asa mai departe.

Probabil te intrebi, da, este foarte frumos, dar Cum se castiga dobanda aplicabila si cum se aduce capitalul initial?

Ei bine, CAPITALUL INITIAL = NU ESTE NECESAR. DOBANDA = TI-O EXPLIC MAI JOS. O sa-ti placa.

Marele PROBLEMA al dobanzii compuse este CUM SE OBTIN DOBANZILE CUMULATE.

Aici intram in joc cu propunerea noastra, FARA RISC si complet transparenta.Exemplu de dobândă compusă

Exemplu de dobândă compusă: Să presupunem că avem 1 euro sau 1 dolar, care este mai internațional. Dacă aplicăm unei monede de 1 dolar o dobândă de 1% zilnic, iar rezultatului său îi aplicăm un 1% și așa mai departe, știi care sunt rezultatele în timp?

Uite, am pornit de la 1 dolar:

Profit în 1 lună 0.36 $ + dolarul sau euro-ul tău
Profit în 3 luni 1.49 $ + dolarul sau euro-ul tău
Profit în 6 luni 5.11 $ + dolarul sau euro-ul tău
Profit în 1 an 37.53 $ + dolarul sau euro-ul tău
Profit în 2 ani

1.455.27 $ + dolarul sau euro-ul tău

Profit în 3 ani

55.022.34 $ + dolarul sau euro-ul tău

Profit în 4 ani

2.078.970.18 $ + dolarul sau euro-ul tăuComentarii despre tabelul rezultatelor de dobândă compusă

De ce ți-am pus această tabelă?

Uită-te la bestialitatea care crește odată cu trecerea timpului, ceea ce la început este interesant, devine o fiară a creșterii brutale pe măsură ce trece timpul.

Și din acest motiv ne-am inventat sistemul de afiliere invers, pe care îl voi explica mai jos.

În zona privată, îți las un link pentru a descărca foaia excel cu formula de dobândă compusă unde poți face teste schimbând suma și dobânda.

Indiferent dacă participi sau nu, acea foaie îți va fi de ajutor și îți va ghida economiile, investițiile, etc pe care le poți face pe parcursul vieții tale.

Există o mulțime de povești pe internet, printre care și aceasta, pe care nu vreau să le dau fără a-ți explica, ci consider că aceste povești te vor ajuta mult să înțelegi conceptul nostru:Povestea reală despre dobânda compusă

Paria Șah și Dobânda Compusă

Povestea începe în India antică, cu inventatorul jocului de șah prezentându-și creația rajahului regatului. Rajahul, impresionat de frumusețea și complexitatea jocului, îi cere inventatorului să-și aleagă propria recompensă.

Inventatorul, fiind o persoană foarte isteață, cere ceva ce pare modest la început: un bob de orez pentru prima căsuță a tablei de șah, doi pentru a doua, patru pentru a treia, și așa mai departe, dublând cantitatea de boabe în fiecare dintre cele 64 de căsuțe ale tablei.

Rajahul, fără să-și dea seama de magnitudinea acestei cereri, acceptă imediat, crezând că este vorba doar de o recompensă trivială. Cu toate acestea, pe măsură ce servitorii săi încep să așeze boabele de orez pe tablă, își dau seama că cantitatea necesară crește exponențial, dezvăluind adevărata natură a dobânzii compuse.

Când ajung la căsuța 64, cantitatea de orez necesară este mai mare decât producția întregului regat, și chiar, conform unor versiuni ale poveștii, mai mare decât ce ar putea fi produs în întreaga lume.

Rajahul, acum conștient de inteligența și iscusința inventatorului, și de puternica lecție de matematică pe care a primit-o despre dobânda compusă, îi acordă titlul de mare vizir în loc de imposibilul munte de orez.Povestea interesului compus al unui milionar leneș

Aici ai încă unul, special LENESI:

Milionarul Lenes

Odată cu demult, era un tânăr, Tomás, care, deși incredibil de leneș, avea o dorință: să devină bogat fără să muncească prea tare. Într-o zi, în timp ce se plângea că nu s-a născut într-o familie bogată, bunicul său i-a dat 100 de dolari de ziua sa cu o condiție: trebuia să investească acei bani și să nu-i cheltuie.

Tomás, care nu avea nicio idee despre investiții, a cerut sfatul celui mai inteligent prieten al său, care i-a explicat conceptul de dobândă compusă și cum chiar și sume mici ar putea crește semnificativ în timp dacă erau investite în mod înțelept.

Cu lene dar curiozitate, Tomás a decis să investească cei 100 de dolari într-un fond mutual care promitea un randament mediu de 8% anual. A uitat complet de investiția sa și s-a întors la viața sa obișnuită, sperând că cumva, acei bani să lucreze pentru el.

Au trecut anii, iar Tomás a continuat să fie la fel de leneș ca întotdeauna, schimbându-și locurile de muncă, niciodată avansând cu adevărat în cariera sa sau economisind bani. Cu toate acestea, în fiecare an, fără excepție, mica sa investiție creștea datorită dobânzii compuse, deși rar își amintea de ea.

În cele din urmă, a venit ziua pensionării sale. Tomás, îngrijorat cum avea să se întrețină în anii săi de aur, și-a amintit de investiția pe care o făcuse acum decenii. Cu mâini tremurânde, a verificat contul său și spre surprinderea sa, a descoperit că modesta sa investiție crescuse la o sumă care depășea cu mult așteptările sale cele mai sălbatice.

Morala

Chiar dacă Tomás fusese leneș în aproape toate aspectele vieții sale, singura sa acțiune de a investi devreme și de a lăsa dobânda compusă să-și facă magia l-a transformat, fără să vrea, într-un milionar în momentul pensionării sale. "Morala aici este clară: chiar dacă te simți leneș sau indecis, o mică acțiune astăzi poate avea un impact masiv în viitorul tău, datorită puterii dobânzii compuse!"Ce primești și cât costă un miliard

Ce primești când te alături și cât costă

Odată ce te alături, îți oferim în zona ta privată:

  1. Un eBook explicând în detaliu conceptul formulei dobânzii compuse aplicat la sistemul nostru de afiliere inversă.
  2. Un mic software-formular pentru a putea face teste în timp real cu formula dobânzii compuse.
  3. O foaie Excel pe care o poți descărca și folosi pentru ceea ce dorești.
  4. O grilă de date cu evoluția ta în sistemul EMILLONARIO care îți arată cum stai și sfaturi de urmat în fiecare caz. Este foarte practic și o mare ghidare pentru a-ți verifica progresul.

Alăturarea la SISTEMUL EMILLONARIO, deși poate părea incredibil, te va costa doar o singură plată de:

10 $

sau 10€ sau echivalentul în Bitcoin sau Ethereum

CLARIFICARE: Produsul nostru este informația pe care o oferim prin eBook-ul din zona privată cu informații foarte valoroase pentru a incorpora mentalitatea dobânzii compuse în viața ta. Participarea la programul de afiliere este complet opțională.Programul de afiliere și comisioanele inverse.

Programul de afiliere cu comisioane inverse

Până acum, dacă ai citit cu atenție, dacă nu ai făcut-o, îți recomand să o faci de la început, ai văzut cum se înmulțesc profiturile aplicând dobânda compusă la o sumă ridicolă, un dolar, de-a lungul timpului.

Se poate spune că timpul este cel mai bun aliat al dobânzii compuse. Așa este. Matematica nu greșește.

Dar bineînțeles, ce activitate putem face, legal, care să ne garanteze sau să ne ofere un interes zilnic fără să afecteze buzunarul nostru?

Aici intervine programul de afiliere inversă de la Emillonario. Ce presupune acest lucru?

Mai întâi de toate, fiind un sistem care nu necesită investiție, deoarece la 10 $ nu i-aș spune eu investiție, acest lucru îl face un sistem foarte recomandabil pentru cercul apropiat, deoarece nu există riscuri, nu există sistem financiar cu dobânzi, nu există Ponzi, pur și simplu există o modalitate de a face o activitate altfel.

Nu mai spun că recomandarea acestui program prin intermediul link-ului tău către rețeaua ta de contacte, publicarea de bannere pe site-ul tău, campaniile tale de emailuri, rețeaua ta de contacte de WhatsApp, colegii, familia, etc. se vor bucura să participe în siguranță.

Dar în ce constă și de ce este astfel? Recomandarea Emillonario are aceste recompense conform tabelului de mai jos, pe care ai putea crede că sunt greșite și mai ales dacă deja participi la alte programe, dar nu, și după tabel îți explic de ce și potențialul pe care îl are:

PLAN ADU UN PRIETEN

Prietenii Direcți = Copii 5%
Nepoți 10%
Strănepoți 45%


Comentarii despre tabelul de comisioane

Te-a surprins tabela aceasta? Dacă nu te-a impresionat, este pentru că ai înțeles deja măreția conceptului.

Și dacă te-a surprins sau nu o înțelegi de ce este așa, inversă, deoarece obișnuit este ca sponsorilor direcți să li se acorde mereu o comision mai mare. Aici rupem tiparele, și știi de ce? Pentru că de aici vei obține "dobânzile" pentru a-ți îndeplini schema de dobândă compusă pe care o vei avea la dispoziție în zona ta privată.

Ține minte, dobânda compusă și timpul, se înțeleg foarte bine, sunt mari prieteni, cei mai buni prieteni, sunt familie.

Nu-ți face griji dacă acum nu înțelegi ceva, în principiu, pe scurt, este un ebook cu informații foarte valoroase, pe care le recomanzi prietenilor, și cum este atât de fantastic, aceștia recomandă și, ulterior, alții. Astfel începe totul de la cercul tău de influență care poate fi trei prieteni, 15, 100, 1.000, și Câți vor fi strănepoții tăi? și unde se încasează cele mai mari comisioane? și care este cel mai bun prieten al Dobânzii Compuse?

Cred că am făcut destule progrese, dar desigur, Cine are banii, cine îi păstrează? Desigur, tu însuți, banii din comisioane ți-i plătim săptămânal de la 20 $ în sus.

Și aici este unde, "contabilistic", este software-ul nostru în zona ta privată care îți ține contabilitatea, dar banii tăi îi păstrezi tu. Vei avea întotdeauna un sold favorabil, pe care poți să-l păstrezi pentru dobânda de mâine și următoarele sau să-l cheltui, sau să cheltuiești doar o parte, asta deja e treaba ta.

Aici intră în joc faptul că poți avea unde să depui în fiecare zi ce trebuie, fie un cont bancar, un portofel electronic, etc. Îți recomandăm să fie un loc unde să nu atingi banii, de exemplu o cutie de economii.

Priveste acest lucru ca pe un joc, pornește de la 1 $, și ceea ce câștigi aici, îți primești și îți păstrezi, deoarece chiar dacă primele zile sunt doar câțiva cenți sau bani, apoi lucrurile încep să crească, în același timp cu comisioanele (Nepoți și Strănepoți).

Afilierea inversă, la ce ne ajută, este să atingem obiectivul de 1% dobândă zilnică corespunzătoare fiecărei zile.Durata proiectului și ceea ce facem pe drum în emillonario

Durata proiectului și ce facem pe parcurs

Proiectul Emillonario este doar vânzarea unei cărți, a unui sistem și nimic altceva?

Ei bine, chiar dacă nu este puțin, deoarece îl poți aplica în nenumărate domenii ale vieții tale, nu este singurul, mai este și mai mult, și în plus foarte bun.

Gândește-te că ești într-un restaurant cu stele Michelin și ceri meniul degustare, Câte feluri obișnuiesc să fie? Pot fi 8, 12, 30, etc. deci sistemul nostru este la fel, este ca un meniu degustare, și ți-l explic:

Singura cerință pentru a participa este achiziționarea acestei prime cărți electronice pe care ți-o prezint aici pe această pagină. De fapt, este cea mai importantă, deoarece este prima, începutul, pornirea ta, începutul călătoriei.

La 30 de zile de la ziua ta de început, punem în vânzare în zona ta privată a doua carte electronică cu noutăți și informații pentru acel moment concret, și așa mai departe în fiecare lună.

Nu se poate achiziționa a doua carte, cu informații foarte valoroase de altfel, dacă nu ai participat timp de o lună la program.

La fel, pentru a treia, trebuie să îndeplinești 60 de zile în program, și succesiv până la completarea celor 12 cărți electronice din acest program pe care le pot considera chiar magice, și care este ca un joc, dar pentru adulți.

NU ESTE OBLIGATORIU SĂ PARTICIPI LA CELE 12 CĂRȚI ELECTRONICE, UNA PE LUNĂ, te poți opri la prima, dar este recomandabil, deoarece trebuie să-ți atingi obiectivele, oricare ar fi acestea.

NU SE POATE ÎNCEPE CU A DOUA SAU A TREIA..., toți începem cu prima și este decizia fiecăruia să participe la a doua și următoarele.

Cât vor costa cele 11 cărți electronice rămase? Exact acest lucru: 12$ a doua, 14$ a treia, 16$ a patra, și succesiv crescând cu 2$ la valoarea anterioară în fiecare lună până la completarea celor 12 cărți.

De ce acest preț? Amintește-ți, "CEL MAI BUN PRIETEN AL DOBÂNZII COMPUSE ESTE TIMPUL".

 Rezumat al sistemului Emillonario

Pe scurt

Ai în fața ta sistemul de investiții fără a investi cu cea mai puternică formulă cunoscută în matematica financiară și cu cea mai surprinzătoare sursă de finanțare pe care o poți imagina, care îți place ție, și îi place oricui i-o spui.

- Următorul pas, dacă citești asta, este pentru că te-ai înregistrat deja, verifică-ți folderul de e-mail, vezi și în spam dacă nu-l găsești în intrare, ADAUGĂ ADRESA NOASTRĂ DE E-MAIL LA CONTACTELE TALE ÎN GMAIL, OUTLOOK sau în aplicația pe care o folosești.

- Intră în zona ta privată și achiziționează cartea.

- Citește-o și folosește-o ca o resursă pentru a o reciti.

- Și recomand-o celor pe care îi iubești cel mai mult, deoarece nu se risk nimic și există mult de câștigat.

Și în final, să-ți spun, că proiectul este prezentat în multiple limbi și țări, deci nu există frontiere, poți să-l promovezi de la gură la gură, prin marketing prin e-mail, rețele sociale, către oamenii pe care îi întâlnești, tu știi cel mai bine cum să o faci.

Linkul tău de afiliat știi de unde începe, dar nu știi unde se termină, pentru că nu se termină niciodată

Este entuziasmul și credința ta care recomandă, nu tehnica ta, deși ajută.

Entuziasmează-te, pentru că ai motive să o faci. 

 Și un bonus special pentru tine pentru a fi printre primii

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse