Select Country

Formula = Kamatos kamat + Fordított tagok + Te vágyad

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse

EMILLONARIO képlet Összetett kamat + Visszafelé való tagság

Ha jó oldalakat olvasol, az már nagyon jó jel

Őszintén elmagyarázom neked, ahogy ember az embernek, hogy hogyan működik ez a rendszer, amely elvezethet téged az óriási összegek eléréséhez, ha jól csinálod, ahogy én javaslom.

Nem szükséges semmilyen előzetes tudás, gyakorlatilag minden elkészült, csak a vágyad hiányzik.

A EMILLONÁRIUS MÓDSZER azok közé a dolgok közé tartozik az életben, amelyekről nem habozunk egy másodpercig sem azt mondani a saját gyerekeinknek, szüleinknek, testvéreinknek, barátainknak, stb. EZ NAGY SZAVAK.

Rendszer létrehozva 1 évig, már az első naptól profitot hozva

Megmutatjuk neked, hogyan tudod beépíteni a kamatos kamat gondolkodásmódot a mindennapi életedbe, legyél alkalmazott, nyugdíjas, vállalkozó, vagy munkanélküli.Magyarázom neked a 4 fogalmat, amelyek fontosak az Emillonario játékban.

Magyarázom a 4 fogalmat, amelyek szerepet játszanak

Biztosíthatlak, hogy ha képes vagy végigolvasni, az életed többi részében örülni fogsz.

Ha ezt olvasod, akkor intelligens ember vagy, mert aki nem olvas, az vagy lusta, vagy mert azt hiszi, hogy mindent tud, vagy mert előre eldönti, hogy becsapják.

  1. A kamatos kamat képlete.
  2. Az Affiliate Program fordítottja.
  3. Termékünk és rendszerünk.
  4. A projekt időtartama és az úton végzett tevékenységünk.


A kamatozás bonyolult formulája

A kamatos kamat képlete

Albert Einstein szerint a kamatos kamat képlete a Világ nyolcadik csodája.

A kamatos kamat képlete nem más, mint egy kezdeti összegre kamatot alkalmazni, majd az eredményre ismét ugyanazt a kamatot alkalmazni, és így tovább.

Talán azt kérdezed, igen, nagyon szép dolog, de Hogyan lehet megszerezni a kamatot és hogyan adható hozzá a kezdeti tőke?

Nos, KEZDETI TŐKE = NEM SZÜKSÉGES. KAMAT = ALÁBBIKON MAGYARÁZOM MEG. Tetszeni fog.

A kamatos kamat NAGY PROBLÉMÁJA az ELSZÁMOLT KAMATOK MEGSZERZÉSE.

Itt lépünk be mi a javaslatunkkal, KOCKÁZATMENTES és teljesen átlátható.Összetett kamat példája

Összetett kamat példája: Tegyük fel, hogy van 1 eurónk, vagy 1 dollárunk, ami nemzetközibb. Ha a 1 dollárra napi 1% kamatot alkalmazunk, majd az eredményre további 1%-ot és így tovább, tudod, mi lesz az eredmény az idő múlásával?

Elképesztő, 1 dollárból indultunk:

Nyereség 1 hónap alatt 0,36 $ + a dollár vagy euród
Nyereség 3 hónap alatt 1,49 $ + a dollár vagy euród
Nyereség 6 hónap alatt 5,11 $ + a dollár vagy euród
Nyereség 1 év alatt 37,53 $ + a dollár vagy euród
Nyereség 2 év alatt

1.455,27 $ + a dollár vagy euród

Nyereség 3 év alatt

55.022,34 $ + a dollár vagy euród

Nyereség 4 év alatt

2.078.970,18 $ + a dollár vagy euródHozzászólások az összetett kamatok eredménytáblázatáról

Miért tettem ezt a táblázatot?

Figyeld meg a állati növekedést az idő múlásával, ami eleinte érdekes, de idővel hatalmas növekedésű állattá válik.

És éppen ezért találtuk ki az inverz partnerrendszerünket, amit lentebb magyarázok neked.

A privát területen hagyok egy linket, ahol letöltheted az Excel táblázatot a kamatos kamat képletével, ahol tesztelheted az összeget és a kamatot változtatva.

Függetlenül attól, hogy részt veszel-e, ez a táblázat hasznos segítség lesz a megtakarításaidhoz, befektetéseidhez stb., amelyeket az életed során teszel.

Interneten rengeteg érdekesség található, többek között ez is, amit most nem szeretnék körbejárni anélkül, hogy elmagyaráznám neked, hanem úgy gondolom, hogy ezek a történetek sokat segítenek majd neked abban, hogy megértsd a koncepciónkat:Valós történet az kamatos kamatról.

A Sakk Fogadása és a Kamatos Kamat

A történet az ősi Indiában kezdődik, amikor a sakkjáték feltalálója bemutatja a játékát a király udvarában. A király, lenyűgözve a játék szépségétől és bonyolultságától, arra kéri a feltalálót, hogy válasszon saját jutalmat.

A feltaláló, mint nagyon ravasz személy, olyasmit kér, aminek eleinte szerénynek tűnik: egy rizsszem az első mezőre, kettő a másodikra, négy a harmadikra, és így tovább, minden egyes 64 mezőn megduplázva a rizsszemek számát.

A király, anélkül hogy felmérné ennek a kérésnek a nagyságrendjét, azonnal elfogadja, úgy gondolva, hogy ez csak egy jelentéktelen jutalom. Azonban ahogy a szolgái elkezdik elhelyezni a rizsszemeket a táblán, rájönnek, hogy a szükséges mennyiség exponenciálisan növekszik, felfedve a kamatos kamat valódi természetét.

Amikor elérnek a 64. mezőhöz, a szükséges rizs mennyisége nagyobb, mint az egész királyság termelése, sőt, néhány verzió szerint nagyobb, mint amit az egész világon elő lehetne állítani.

A király, most már tudatában a feltaláló intelligenciájának és ravaszságának, valamint a kamatos kamatról kapott erőteljes matematikai tanulságnak, a lehetetlen rizs-hegy helyett nagyvezír címet ad neki.Egy lusta milliomos kamatozási története

Itt van még egy, különleges LAJHÁR:

A Lusta Milliomos

Egyszer volt, hol nem volt, egy fiatal férfi, Tamás, aki hihetetlenül lusta volt, de egy vágya mégis volt: gazdagodni anélkül, hogy túl keményen dolgozna. Egy napon, miközben sajnálta, hogy nem született gazdag családba, nagyapja $100-t adott születésnapjára egy feltétellel: azt az összeget be kell fektetnie, és nem költheti.

Tamás, aki fogalma sem volt a befektetésekről, megkérte legokosabb barátját, aki elmagyarázta neki a kamatos kamat fogalmát, és hogyan nőhetnek jelentősen az összegek az idő múlásával, ha bölcsen fektetik be még kis összegeket is.

Lustasággal, de kíváncsisággal Tamás úgy döntött, hogy befekteti a $100-t egy befektetési alapba, amely éves átlagos hozamot ígért 8%-kal. Teljesen elfelejtette a befektetést, és visszatért a normális életéhez, abban a reményben, hogy valahogy az a pénz majd dolgozik helyette.

Elteltek az évek, és Tamás ugyanolyan lusta maradt, mint valaha, munkahelyről munkahelyre váltva, sosem igazán haladva előre a karrierjében vagy pénzt takarítva meg. Ám minden évben, rendíthetetlenül, kis befektetése nőtt az éves kamatnak köszönhetően, bár ő ritkán emlékezett rá.

Végül elérkezett a nyugdíj napja. Tamás, aggodalmaskodva azon, hogyan fog eltartani magára az aranyéveiben, eszébe jutott az a befektetés, amit évtizedekkel korábban tett. Remegő kézzel ellenőrizte számláját, és meglepetésére azt találta, hogy a szerény befektetése messze túlszárnyalta a legvadabb elvárásait.

Mese tanulsága

Bár Tamás szinte minden életében lusta volt, az a cselekedete, hogy korán befektetett és hagyta, hogy a kamatos kamat varázsoljon, anélkül, hogy szándékosan milliomossá vált volna a nyugdíjkorára. "A mese tanulsága világos: még ha lustának vagy döntésképtelennek érzed magad, egy kis cselekedet ma hatalmas hatással lehet a jövődre, köszönhetően a kamatos kamat erejének!"Miután kapod és mennyibe kerül a milliomos.

Mit kapsz, amikor csatlakozol, és mennyibe kerül

Amikor csatlakozol, átadjuk neked a privát területeden:

  1. Egy e-könyvet, amely részletesebben magyarázza az összetett kamat képletét, amelyet a fordított kapcsolatunk rendszerére alkalmazunk.
  2. Egy kis szoftver-formanyomtatványt, amellyel valós időben tesztelheted az összetett kamat képletét.
  3. Egy Excel-táblázatot, amelyet letölthetsz és bármire használhatsz.
  4. Egy adatrácsot a fejlődésedről az EMILLONARIO rendszerben, amely megmutatja, hogy hol tartasz és tanácsokat ad minden esetre. Nagyon praktikus és nagyszerű útmutató a haladásod ellenőrzéséhez.

Csatlakozni az EMILLONARIO RENDSZERHEZ, bár hihetetlennek tűnhet, csak egyetlen fizetésbe kerül:

10 $

vagy 10€ vagy annak megfelelője Bitcoinban vagy Ethereumban

TISZTÁZÁS: Termékünk az információ, amelyet az e-könyvünkön keresztül kapunk nagyon értékes információval, hogy beilleszthesd az összetett kamat gondolkodásmódját az életedbe. A hirdetési programban való részvétel teljesen opcionális.Az affiliate program és a visszafelé jutalék.

Az affiliate program fordított jutalékokkal

Eddig, ha figyelmesen olvastad, ha nem, javaslom, hogy kezdd az elejétől, láthattad, hogy hogyan növekednek a nyereségek a kamatos kamat alkalmazásával egy nevetséges összegre, egy dollárra az idő múlásával.

Azt lehet mondani, hogy az idő a kamatos kamat legjobb szövetségese. Igen. A matematika nem hazudik.

De persze, mely tevékenységet végezhetünk, törvényesen, ami biztosíthat nekünk vagy adhat nekünk napi kamatot anélkül, hogy ez érintené a zsebünket?

Itt jön képbe az Emillonario fordított affiliate programja. Mi ez?

Elsőként, mivel ez egy olyan rendszer, amely nem igényel befektetést, mert 10 dollárt nem nevezném befektetésnek, ezért ez egy nagyon ajánlható rendszer a közel álló körnek, mert nincs kockázat, nincs pénzügyi rendszer kamatokkal, nincs Ponzi, egyszerűen csak van egy lehetőség arra, hogy másképp végezzünk egy tevékenységet.

Nem kell mondanom, hogy ajánld ezt a programot a kapcsolati hálózatodnak az általad megosztott linken keresztül, helyezz el bannerhirdetéseket a weboldaladon, email kampányaidban, WhatsApp kapcsolati hálózatodban, kollégáidnak, családtagjaidnak stb., biztosan örülni fognak, hogy részt vesznek.

De mi ez és miért van így? Az Emillonario ajánlása a következő táblázatban szereplő jutalmakat hozza, amelyekről azt gondolhatod, hogy tévesek, főleg ha már részt veszel más programokban, de nem, és a táblázat után elmagyarázom, hogy miért és milyen potenciál rejlik ebben:

HOZD AZ ISMERŐSÖD PROGRAM

Közvetlen barátok = Gyermekek 5%
Unokák 10%
Dédunokák 45%


Megjegyzések a jutaléktáblázatról

Meglepődtél a táblázaton? Ha nem, az azért van, mert már megértetted a fogalom nagyságát.

És ha meglepődtél vagy nem érted, hogy miért van így, fordított, mert általában a közvetlen támogatóknak mindig több jutalékot adnak. Itt megtörjük az elvárásokat, és tudod miért? Mert innen fogod megkapni a "kamatokat" a kamatos kamat rendszered végrehajtásához, amely a privát területeden lesz elérhető.

Ne felejtsd el, a kamatos kamat és az idő nagyon jól megértik egymást, nagyon jó barátok, a legjobb barátok, családtagok.

Ne aggódj, ha most valamit nem értesz, alapvetően összegezve, ez egy nagyon értékes információkkal teli e-könyv, amelyet ajánlasz barátaidnak, és mivel olyan fantasztikus, ezek aztán ajánlják tovább, és így tovább. Tehát minden a befolyásoló környezeteddel kezdődik, amely lehet három barát, 15, 100, 1 000, és hány lesznek a dédunokáid? és hol fizetik ki a legnagyobb jutalékokat? és mi az a Kamatos Kamat legjobb barátja?

Szerintem eléggé haladtunk, de természetesen, ki tartja a pénzt, ki őrzi? Természetesen te magad, a jutalékaid pénzét hetente 20 dollártól kezdve fizetjük neked.

És itt lép be a képbe, "könyvelési" szempontból a szoftverünk a privát területeden, aki vezeti a számláidat, de a pénzedet te őrzöd. Mindig lesz egy pozitív egyenleged, amelyet megőrizhetsz a holnap és a következő kamatok érdekében, vagy elköltheted, vagy csak egy részét, ez már a te döntésed.

Itt jön képbe, hogy lehet egy helyed, ahová mindennap beteszed, amit kell, vagy egy bankszámla, egy tárcád, stb. Javasoljuk, hogy olyan hely legyen, ahol nem érsz hozzá, például egy persely.

Vedd úgy, mint egy játékot, indíts 1 dollárral, és amit itt keresel, azt begyűjted és elteszed, mert bár az első napokban alig néhány cent vagy centek, később a dolog felfelé halad, ahogyan növekednek a jutalékok (unokák és dédunokák).

A fordított tagság, amiben segítünk, az az 1% napi kamat célt elérni minden napra.A projekt időtartama és amit útközben teszünk a milliomosokban

A projekt időtartama és amit az úton csinálunk

A Emillonario projekt csak egy könyv és egy rendszer eladása, semmi más?

Nos, bár ez sem kevés, mert végtelen területeken alkalmazhatod az életedben, ez nem az egyetlen, még van több, és ráadásul nagyon jó.

Tegyük fel, hogy egy Michelin-csillagos étteremben vagy, és megrendeled a kóstolómenüt, Hány fogás szokott lenni? Lehet 8, 12, 30, stb., hát a mi rendszerünk ugyanolyan, mint egy kóstolómenü, és elmagyarázom neked:

A részvétel egyetlen feltétele az első ebook megvásárlása, amit itt a webhelyen bemutatok neked. Valójában ez a legfontosabb, mert ez az első, a kezdés, a beindulás, az utazás kezdete.

A kezdésedtől számított 30. napon elérhetővé tesszük a privát területeden a második ebookot újdonságokkal és információkkal erre az adott pillanatra, és így tovább minden hónapban.

Nem lehet megvásárolni a másodikat, amiben nagyon értékes információk vannak, ha nem veszel részt egy hónapot a programban.

Hasonlóan, a harmadikhoz 60 napot kell teljesítened a programban, és így tovább egészen a 12 ebookig ebben a programban, amit akár varázslatosnak is tekinthetek, és ami olyan, mint egy játék, csak felnőtteknek.

NEM KÖTELEZŐ RESZELNED AZ ÖSSZES 12 EBOOKOT, EGY MINDEN HÓBAN, megállhatsz az elsőnél, de javasolt, mert el kell érned a céljaidat, bármik is legyenek azok.

NEM LEHET A MÁSODIKKAL, VAGY A HARMADIKKAL KEZDENI..., mindenki az elsővel kezd, és mindenki döntése, hogy részt vesz-e a másodikban és a továbbiakban.

Hányba fog kerülni a maradék 11 ebook? Pontosan ennyi: 12$ a második, 14$ a harmadik, 16$ a negyedik, és így tovább havonta 2$-kal növekedve az előző értékéhez képest, amíg be nem fejezed a 12 könyvet.

Miért ez az ár? Ne felejtsd, "AZ ÖSSZETETT KAMAT LEGJOBB BARÁTJA AZ IDŐ".

 Az Emillonario rendszer összefoglalása

Részletesebben

Előtted van a befektetési rendszer befektetés nélkül a legpotensebb ismert matematikai pénzügyi képlet és a legmeglepőbb finanszírozási forrás, amelyet el tudsz képzelni, ami neked tetszik, és mindenki másnak is, akinek elmondod.

- A következő lépés, ha ezt olvasod, az az, hogy már regisztráltál, ellenőrizd a postafiókodat, nézd meg a spam mappát is, ha nem találod bejövő üzenetekben, ADJÁ HOZZÁ A KAPCSOLATAIDHOZ A GMAIL, OUTLOOK vagy a használt alkalmazásban.

- Lépj be a saját területedre, és szerezd meg a könyvedet.

- Olvasd el, és tartsd kéznél, hogy újra elolvashasd.

- És ajánld azoknak az embereknek, akiket a legjobban szeretsz, mert semmit sem kockáztatsz, és sok mindent nyerhetsz.

Végül, szeretném megemlíteni, hogy a projekt több nyelven és országban elérhető, nincsenek határok, szájról szájra terjesztheted, e-mail marketingen keresztül, közösségi média segítségével, az embereknek, akikkel találkozol, te tudod a legjobban, hogyan csináld.

Affiliációs linked tudod, hogy hol kezdődik, de nem tudod, hol végződik, mert soha nem ér véget.

Az ajánlásod a lelkesedésed és a hited, nem a technikád, bár az segít.

Lelkesedj, mert okod van rá. 

 És egy különleges bónusz neked azért, mert az elsők között vagy.

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse