Select Country

Formula = Kamata s kamatom + Obrnuti affiliate + Tvoja želja

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse

Formula EMILLONARIO Kamatno računanje + obrnuti affiliate

Ako čitate ovu stranicu, to je već vrlo dobar znak

Objasnit ću vam iskreno, od srca do srca, kako radi ovaj sustav koji vas može dovesti do astronomskih brojki, ako to učinite ispravno, baš kako vam kažem.

Nije potrebno nikakvo znanje, gotovo sve je već stvoreno, samo vaša želja da to učinite.

EMILLIONARY METODA je jedna od tih stvari koje se događaju u životu koje ne oklijevamo preporučiti svojoj djeci, roditeljima, braći, prijateljima, itd. OVO SU VELIKE RIJEČI.

Sustav stvoren za 1 godinu s mogućnošću ostvarivanja dobiti od prvog dana

Učimo vas kako uključiti mentalitet kamate u vaš svakodnevni život, bili ste zaposlenik, umirovljenik, samozaposlenik, poduzetnik ili ste nezaposleni.Objasnit ću vam 4 koncepta koji se koriste u Emillonariju.

Objašnjavam ti 4 koncepta koji su u igri

Osiguravam ti da ako uspiješ pročitati do kraja, ostat ćeš sretan ostatak života.

Ako čitaš ovo, ti si inteligentna osoba, jer onaj tko ne čita, ili je lijen ili misli da sve zna, ili pretpostavlja da će biti prevaren.

  1. Formula za kamatu na kamatu.
  2. Obrnuti partnerski program.
  3. Naš proizvod i sustav.
  4. Trajanje projekta i što radimo na putu.


Formula kamate na kamate

Formula za kamatu na kamatu

Prema Albertu Einsteinu, formula za kamatu na kamatu je Osmo čudo svijeta.

Formula za kamatu na kamatu samo je primjena kamate na početni iznos i ponovna primjena iste kamate na njezin rezultat i tako dalje.

Možda se pitate, da, lijepo je, ali Kako se zarađuje primjenjiva kamata i kako se ulaže početni kapital?

E pa, POČETNI KAPITAL = NIJE POTREBAN. KAMATA = OBJASNIT ĆU KASNIJE. Svidjet će ti se.

Veliki problem kamate na kamatu je KAKO DOBITI ZARAĐENE KAMATE.

Ovdje ulazimo u igru s našim prijedlogom, SLOBODAN OD RIZIKA i potpuno transparentan.Primjer kamatnog računa

Primjer kamate na kamatu: Pretpostavimo da imamo 1 euro, ili 1 dolar, koji je internacionalniji. Ako 1 dolaru primijenimo kamatu od 1% dnevno, a rezultatu primijenimo 1% i tako dalje, znate li koji su rezultati tijekom vremena?

Zaprepastite se, krenuli smo s 1 dolarom:

Profit u 1 mjesecu 0.36 $ + tvoj dolar ili euro
Profit u 3 mjeseca 1.49 $ + tvoj dolar ili euro
Profit u 6 mjeseci 5.11 $ + tvoj dolar ili euro
Profit u 1 godini 37.53 $ + tvoj dolar ili euro
Profits u 2 godine

1.455.27 $ + tvoj dolar ili euro

Profit u 3 godine

55.022.34 $ + tvoj dolar ili euro

Profit u 4 godine

2.078.970.18 $ + tvoj dolar ili euroKomentari o tablici rezultata kamatnog računanja

Zašto sam ti postavio ovu tablicu?

Pogledajte divljački rast koji se povećava s vremenom, ono što je na početku zanimljivo, s vremenom postaje divlje stvorenje rastuće brutalnosti.

I zbog toga smo osmislili obrnuti partnerski sustav, koji ću ti objasniti u nastavku.

U privatnom području, ostavljam ti poveznicu da preuzmeš Excel tablicu sa formulom kamatnog efekta gdje možeš isprobavati promjene u iznosu i kamati.

Bez obzira sudjeluješ li ili ne, ta će ti tablica biti od pomoći i vodič za tvoju štednju, investicije, itd. koje možeš obavljati tijekom svog života.

Na internetu postoji mnoštvo anegdota, među ostalima i ova, koju ne želim samo preletjeti bez objašnjenja, već smatram da će ti te priče puno pomoći u razumijevanju našeg koncepta:Prava priča o kamatnom računu

Igra šaha i kamatno računanje

Priča počinje u drevnoj Indiji, gdje izumitelj igre šaha predstavlja svoje stvaranje rajinom kralju. Kralj, impresioniran ljepotom i složenošću igre, zamoli izumitelja da odabere svoju nagradu.

Izumitelj, budući vrlo lukav, traži nešto što se na prvi pogled čini skromnim: zrno riže za prvo polje šahovske ploče, dva za drugo, četiri za treće, i tako dalje, udvostručujući količinu zrna na svakom od 64 polja ploče.

Kralj, ne shvaćajući veličinu ovog zahtjeva, odmah pristaje, misleći da je riječ o beznačajnoj nagradi. Međutim, kako njegovi sluge počinju postavljati zrna riže na ploču, shvaćaju da tražena količina eksponencijalno raste, otkrivajući pravu prirodu kamatnog računanja.

Kada dođu do polja 64, količina potrebne riže veća je od proizvodnje cijelog kraljevstva, čak i, prema nekim verzijama priče, veća od onoga što bi se moglo proizvesti u cijelom svijetu.

Kralj, sada svjestan inteligencije i lukavosti izumitelja, i snažne matematičke lekcije koju je dobio o kamatnom računanju, dodjeljuje mu titulu velikog vezira umjesto nemoguće količine riže.Povijest kamate jednog lijenog milijunaša

Ovdje imate još jednu posebnu lijenčinu:

Lični milijarder

Jednom je bio mladić, Tomislav, koji je, unatoč svojoj nevjerojatnoj lijenosti, imao želju: obogatiti se ne radeći previše naporno. Jednog dana, dok se žalio što nije rođen u bogatoj obitelji, njegov djed mu je dao 100 dolara za rođendan uz uvjet: morao je uložiti taj novac i ne trošiti ga.

Tomislav, koji nije imao pojma o ulaganjima, potražio je savjet svog najpametnijeg prijatelja, koji mu je objasnio koncept kamate na kamatu i kako čak i male svote mogu značajno porasti s vremenom ako se pametno ulože.

S lijenosti, ali znatiželjom, Tomislav je odlučio uložiti 100 dolara u investicijski fond koji je obećavao prosječni prinos od 8% godišnje. Potpuno je zaboravio na svoje ulaganje i vratio se svom normalnom životu, nadajući se da će na neki način taj novac raditi za njega.

Godine su prolazile, a Tomislav je ostao jednako lijen kao i uvijek, mijenjajući posao za poslom, nikada zaista ne napredujući u karijeri ili štedeći novac. Međutim, svake godine, bez iznimke, njegovo malo ulaganje je raslo zahvaljujući kamati na kamatu, iako se rijetko sjećao toga.

Konačno je došao dan njegove mirovine. Tomislav, zabrinut kako će se prehranjivati u svojim zlatnim godinama, sjetio se ulaganja koje je napravio prije desetljeća. Drhtavim rukama provjerio je svoj račun i na svoje iznenađenje, otkrio je da je njegovo skromno ulaganje naraslo na iznos koji je daleko nadmašio njegova najdivlja očekivanja.

Moralna pouka

Iako je Tomislav bio lijen u gotovo svim aspektima svog života, njegova jedina akcija ulaganja rano i dopuštanje kamati na kamatu da radi svoju magiju, nehotice ga je pretvorila u milijardera u trenutku njegove mirovine. "Moralna pouka ovdje je jasna: čak i ako se osjećate lijeni ili neodlučni, mala akcija danas može imati ogroman utjecaj na vašu budućnost, zahvaljujući moći kamate na kamatu!"Što dobivate i koliko košta milijunaš

Što dobivate kada se pridružite i koliko košta

Nakon što se pridružite, dostavljamo vam u vaš privatni prostor:

  1. Elektroničku knjigu koja detaljnije objašnjava koncept kamatnog računa primijenjen na naš sustav obrnutog filijala.
  2. Mali softver-obrazac kako biste mogli testirati formulu kamatnog računa u stvarnom vremenu.
  3. Excel tablicu koju možete preuzeti i koristiti kako želite.
  4. Grid podataka s vašim napretkom u sustavu EMILLONARIO koji pokazuje kako napredujete i savjete za svaki slučaj. Vrlo je praktičan i veliki vodič za praćenje vaših uspjeha.

Pridružite se SUSTAVU EMILLONARIO, iako vam se može činiti nevjerojatno, koštat će vas samo jednu uplatu od:

10 $

ili 10€ ili njihov ekvivalent u Bitcoinu ili Ethereumu

POJAŠNJENJE: Naš proizvod je informacija koju vam pružamo putem elektroničke knjige privatnog područja s vrlo vrijednim informacijama za uvođenje mentaliteta kamatnog računa u vaš život. Sudjelovanje u partnerskom programu je potpuno dobrovoljno.Program partnerski i obrnute provizije

Program partnerskog marketinga s obrnutim provizijama

Do sada, ako si pažljivo čitao, ako nisi, preporučujem da to učiniš od početka, vidio si kako se profiti povećavaju primjenom kamatnog računa na smiješnu količinu, jedan dolar, tijekom vremena.

Može se reći da je vrijeme najbolji saveznik kamatnog računa. Tako je. Matematika ne laže.

Ali naravno, koju aktivnost možemo obavljati, na legalan način, koja nam jamči ili nam može pružiti dnevnu kamatu bez da to utječe na naš novčanik?

Ovdje nastupa program partnerskog marketinga Emillonario s obrnutim provizijama. Što uključuje?

Prvo, budući da je to sustav koji ne zahtijeva ulaganje, jer 10 dolara ne bih nazvao ulaganjem, to ga čini vrlo preporučljivim sustavom za bliski krug, jer nema rizika, nema financijskog sustava s kamatama, nema Ponzi sheme, jednostavno postoji način obavljanja aktivnosti na drugačiji način.

Naravno, preporučiti ovaj program putem svog linka svojoj mreži kontakata, objavljivati bannere na svojoj web stranici, svojim email kampanjama, svojoj WhatsApp mreži kontakata, kolegama, obitelji, itd. sigurno će biti sretni što sudjeluju.

Ali u čemu je stvar i zašto je tako? Preporučivanje Emillonario ima ove nagrade prema sljedećoj tablici, koju ćeš smatrati pogrešnom, pogotovo ako već sudjeluješ u drugim programima, ali ne, i nakon tablice objasnit ću ti zašto i kakav potencijal to ima:

PLAN DOVEDI PRIJATELJA

Izravni prijatelji = Djeca 5%
Unuci 10%
Pravnuci 45%


Komentari o tablici provizija

Jesi li se iznenadio tablicom? Ako te nije iznenadila, znači da si već shvatio veličinu koncepta.

I ako te iznenadila ili ne razumiješ zašto je tako, obrnuto, jer je uobičajeno da se direktnim sponzorima uvijek daje više provizije. Ovdje rušimo obrasce, i znaš zašto? Zato što ćeš ovdje dobiti "interese" za ispunjavanje svog plana kamate koju ćeš imati na raspolaganju u privatnom području.

Sjeti se, kamata i vrijeme, jako se dobro slažu, veliki su prijatelji, najbolji prijatelji, su obitelj.

Nemoj se brinuti ako nešto sada ne razumiješ, u osnovi, sažeto, to je e-knjiga s vrlo vrijednim informacijama, koju preporučuješ prijateljima, i kako je tako fantastična, oni preporučuju i tako dalje. Sve započinje tvojim krugom utjecaja koji može biti tri prijatelja, 15, 100, 1.000, i Koliko će biti tvojih praunuka? I gdje se naplaćuju najveće provizije? I tko je najbolji prijatelj Kamate?

Mislim da smo dosta napredovali, ali naravno, Tko ima novac, tko ga čuva? Naravno ti sam, novac od tvojih provizija isplaćujemo ti svaki tjedan od 20 $ pa nadalje.

I ovdje je "knjigovodstveno" naš softver u tvom privatnom području taj koji vodi tvoje račune, ali tvoj novac čuvaš ti. Uvijek ćeš imati pozitivan saldo, koji možeš sačuvati za kamatu sutra i nadolazeće ili ga potrošiti, ili potrošiti samo dio, to je već tvoja stvar.

Ovdje ulazi u igru to što možeš imati gdje svaki dan stavljati što pripada, ili pak bankovni račun, novčanik, itd. Preporučujemo da bude mjesto gdje nećeš dirati, na primjer, kasicu.

Prihvati to kao igru, kreni od 1$, i ono što zaradiš ovdje, isplaćuješ i čuvaš, jer iako su prvi dani tek nekoliko centi ili centi, kasnije stvari rastu, istovremeno s provizijama (Unuci i Praunuci).

Obrnuta afilijacija, ono što nam pomaže, je postizanje cilja od 1% dnevne kamate koja odgovara svakom danu.Trajanje projekta i što radimo tijekom putovanja u emillonario

Trajanje projekta i što radimo na putu

Je li projekt Emillonario samo prodaja knjige, sustava i ništa više?

Pa, iako nije malo, jer se može primijeniti na beskonačna područja u tvom životu, to nije jedino, još ima više, i to vrlo dobro.

Zamisli da si u restoranu s Michelinovim zvjezdicama i naručuješ degustacijski jelovnik, Koliko obroka obično bude? Mogu biti 8, 12, 30, itd., jer je naš sustav isti, kao degustacijski jelovnik, i objasnit ću ti to:

Jedini uvjet za sudjelovanje je kupnja ove prve e-knjige koju vam predstavljam ovdje na ovoj stranici. U stvari, najvažnija je, jer je prva, početak, tvoj pokret, početak putovanja.

Nakon 30 dana od tvog početnog dana, stavljamo na prodaju u tvojoj privatnoj zoni drugu e-knjigu s novostima i informacijama za taj konkretni trenutak, i tako dalje svaki mjesec.

Ne možeš kupiti drugu, s vrlo vrijednim informacijama, ako nisi sudjelovao mjesec dana u programu.

Isto tako, za treću, trebaš ispuniti 60 dana u programu, i tako dalje sve dok ne završiš s 12 e-knjiga ovog programa koji mogu smatrati čak i magičnim, i koji je kao igra, ali za odrasle.

NIJE OBAVEZNO SUDJELOVATI U SVIH 12 E-KNJIGA, PO JEDNU SVAKOG MJESECA, možeš stati na prvoj, ali preporučljivo je, jer treba postići svoje ciljeve, kakvi god oni bili.

NE MOŽE SE POČETI S DRUGOM ILI TREĆOM..., svi počinjemo s prvom i odluka je svakog pojedinca sudjelovati u drugoj i ostalima.

Koliko će koštati preostalih 11 e-knjiga? Točno ovako: 12$ druga, 14$ treća, 16$ četvrta, i tako dalje povećavajući 2$ vrijednost prethodne svaki mjesec dok se ne završe 12 knjiga.

Zašto ta cijena? Sjeti se, "NAJBOLJI PRIJATELJ KAMATNOG RAČUNA JE VRIJEME".

 Sažetak Emillonario sustava

Ukratko

Imate pred sobom sustav ulaganja bez ulaganja s najmoćnijom poznatom formulom u financijskoj matematici i najiznenađujućim izvorom financiranja koji možete zamisliti, koji vama odgovara i sviđa se bilo kome kome ga ispričate.

- Sljedeći korak, ako ovo čitate, je zato što ste već registrirani, provjerite svoju poštansku mapu, pogledajte i mapu neželjene pošte ako je ne možete pronaći u ulaznoj, DODAJTE NAŠU POŠTU NA SVOJE KONTAKTE U GMAILU, OUTLOOKU ili aplikaciji koju koristite.

- Uđite u svoje privatno područje i nabavite svoju knjigu.

- Pročitajte je i držite je kao referencu za ponovno čitanje.

- I preporučite je ljudima koje najviše volite, jer se ne riskira ništa, a ima puno toga za dobiti.

I na kraju, želim vam reći da se projekt predstavlja na više jezika i zemalja pa nema granica, možete ga promovirati usmenom predajom, putem e-pošte, društvenih mreža, ljudima koje upoznajete, vi najbolje znate kako to učiniti.

Vaš partnerski link znate gdje počinje, ali ne znate gdje završava, jer nikada ne završava

Vaše oduševljenje i vjera preporučuju, ne vaša tehnika, iako pomaže.

Oduševite se, jer imate razloga za to. 

 I poseban bonus za vas što ste među prvima

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse