Select Country

Формула = Сложен интерес + Обратни афилиати + Твое желание

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse

Формула EMILLONARIO Сложен интерес + Обратно партньорство

Ако четете тази страница, това вече е много добър знак

Ще ти обясня откровено, от теб до теб, как работи тази система, която може да те доведе до астрономически цифри, ако я изпълниш правилно, както ти показвам.

Не е необходимо никакви познания, почти всичко е създадено, само тишината желание да го направиш.

ЕМИЛИОНЕР МЕТОДЪТ е едно от тези неща, които се случват в живота ни и не се колебаем дори за една секунда да го препоръчаме на нашите собствени деца, родители, братя, приятели и т.н. ТОВА СА ГОЛЕМИ ДУМИ.

Система, създадена за 1 година, която може да донесе печалба още от първия ден

Ние те учим как да внедряваш мисленето за сложния интерес в ежедневието си, било че си служител, пенсионер, самостоятелен предприемач, бизнесмен или безработен.Обяснявам ви четирите концепции, които участват в Емильонарио.

Обяснявам ти 4-те концепции, които играят роля

Мога да ти гарантирам, че ако успееш да прочетеш до края, ще се радваш останалото си време.

Ако четеш това, ти си интелигентен човек, защото този, който не чете, или е от мръсница, или смята, че всичко го знае, или предварително си мисли, че ще бъде измамен.

  1. Формулата за сложените лихви.
  2. Обратна програма за афилиати.
  3. Нашето продукт и система.
  4. Продължителност на проекта и какво правим по пътя.


Формулата за сложните лихви

Формулата за съставен лихвен процент

Според Алберт Ейнщайн, формулата за съставен лихвен процент е Осмо чудо на света.

Формулата за съставен лихвен процент е просто прилагане на лихва към начална сума и отново прилагане на същата лихва към резултата и така нататък.

Вероятно се чудите, да, много е хубаво, но Как се печели приложимата лихва и как се внася началният капитал?

Е, виж, НАЧАЛЕН КАПИТАЛ = НЕ СЕ ИЗИСКВА. ЛИХВА = ЩЕ ТИ ГО ОБЯСНЯ ПО-ДОЛУ. Ще ти хареса.

Голямата ПРОБЛЕМ със съставената лихва е КАК ДА СЕ ПОЛУЧАТ НАРАСТНАЛИТЕ ЛИХВИ.

Тук влизаме в игра с нашето предложение, БЕЗ РИСК и напълно прозрачно.Пример на сложен интерес

Пример за сложни лихви: Да предположим, че имаме 1 евро или 1 долар, който е по-международен. Ако прилагаме лихва от 1% на ден към 1 долар и след това прилагаме 1% от резултата и така нататък, знаеш ли какви са резултатите във времето?

Изуми се, стигнахме до 1 долар:

Печалба за 1 месец 0.36 $ + вашият долар или евро
Печалба за 3 месеца 1.49 $ + вашият долар или евро
Печалба за 6 месеца 5.11 $ + вашият долар или евро
Печалба за 1 година 37.53 $ + вашият долар или евро
Печалби за 2 години

1.455.27 $ + вашият долар или евро

Печалба за 3 години

55.022.34 $ + вашият долар или евро

Печалба за 4 години

2.078.970.18 $ + вашият долар или евроКоментари за таблицата с резултатите от съставените лихви

Защо съм ти поставил тази таблица?

Забележи зверство, което нараства с времето, което в началото е интересно, но по-късно се превръща в звер от брутален растеж.

И поради тази причина, ние създадохме обратната партньорска система, която по-долу ще ти обясня.

В личния си профил ти оставям линк, от който можеш да изтеглиш Excel файл с формулата за сложните лихви, където можеш да правиш тестове, като променяш сумата и лихвата.

Независимо дали участваш или не, този файл ще ти бъде от помощ и насока за твоето спестяване, инвестиции и т.н., които можеш да правиш през целия си живот.

Има много анекдоти в Интернет, сред които и тази, която не искам да обяснявам безкрайно, но смятам, че тези истории ще ти помогнат много да разбереш нашата концепция:Реална история за съставната лихва

Залагането на шаха и съставните лихви

Историята започва в древна Индия, където изобретателят на шаха представя своето творение на раджата на царството. Раджата, впечатлен от красотата и сложността на играта, моли изобретателя да избере собствената си награда.

Изобретателят, като много хитър човек, иска нещо, което изглежда скромно на пръв поглед: един зърно ориз за първото квадратче на шаховата дъска, две за второто, четири за третото и така нататък, удвоявайки количеството на зърната във всяко от 64-те квадратчета на дъската.

Раджата, без да осъзнава мащаба на този иск, незабавно го приема, мислейки че става въпрос за незначителна награда. Все пак, когато слугите му започват да поставят зърната ориз на дъската, осъзнават, че необходимото количество расте експоненциално, разкривайки истинската сила на съставните лихви.

Докато достигат до квадрат 64, количеството необходим ориз е по-голямо от производството на цялото царство, и дори, според някои версии на историята, по-голямо от това, което може да се произведе по целия свят.

Раджата, вече осъзнавайки умствените способности и хитрост на изобретателя, и мощното урок по математика, който получи за съставните лихви, му дава титлата на велик визир вместо невъзможната планина от ориз.Историята за съкратен интерес на ленив милионер

Ето още една, специална ЛЕНИВЦИ:

Ленливият милионер

Имаше веднъж един млад мъж, Томас, който, въпреки че беше невероятно ленът, имаше едно желание: да се обогати, без да работи твърде усилено. Един ден, докато се съжаляваше, че не е роден в богато семейство, баща му му даде $100 за рождения му ден с условие: трябваше да инвестира тези пари и да ги не разходи.

Томас, който нямаше никаква идея за инвестиции, потърси съвета на най-умния си приятел, който му обясни концепцията на съставните лихви и как дори малките суми могат значително да нарастват с времето, ако се инвестират мъдро.

С леност, но илюбопитство, Томас реши да инвестира $100 във взаимен фонд, който обещаваше среден доход от 8% годишно. Той напълно забрави за инвестицията си и се върна към нормалния си живот, надявайки се някак си, тези пари да работят за него.

Годините отминаха, и Томас продължи да бъде толкова лен, колкото винаги, сменяйки работа след работа, никога наистина не проспериращ в кариерата си или спестявайки пари. Въпреки това, всяка година, без изключение, неговата малка инвестиция нарастваше благодарение на съставните лихви, въпреки че той рядко си спомняше за това.

Най-накрая дойде денят на пенсията му. Томас, притеснен от това как ще се справи в златните си години, си спомни за инвестицията, която беше направил преди десетилетия. С треперещи ръце провери сметката си и за негово изумление откри, че скромната му инвестиция беше нараснала до сума, която надвишаваше най-дивите му очаквания.

Поука

Въпреки че Томас беше лен в почти всички аспекти на живота си, неговото единствено действие да инвестира рано и да остави интересните лихви да направят чудесата си го превърна, ненамерено, в милионер в момента на пенсията му. "Поуката тук е ясна: дори ако се чувствате лениви или несигурни, едно малко действие днес може да има голямо въздействие върху бъдещето ви, благодарение на мощта на съставните лихви!"Какво получавате и колко струва Emillonario

Какво получавате, когато се присъедините и колко струва

След като се присъедините, ви предоставяме във вашата лична зона:

  1. Електронна книга, обясняваща по-подробно концепцията на формулата за съставен лихвен процент, приложена към нашата система на обратно партньорство.
  2. Малък софтуер-формуляр, с който можете да правите своите тестове в реално време с формулата за съставен лихвен процент.
  3. Ексел таблица, която можете да изтеглите и да я използвате както искате.
  4. Таблица с данни за вашето развитие в системата EMILLONARIO, която показва как сте и дава съвети за следване във всяко едно случай. Това е много практично и отлично ръководство за проследяване на вашите успехи.

Присъединяването към СИСТЕМАТА EMILLONARIO, въпреки че може да ви се струва невероятно, ще ви струва само едно плащане от:

10 $

или 10 евро или тяхната еквивалентна стойност в биткойн или етериум

УТОЧНЕНИЕ: Нашето продукт е информацията, която ви предоставяме чрез електронната книга в личната ви зона с много ценна информация за въвеждане на концепцията на съставен лихвен процент в живота ви. Участието в партньорската програма е напълно по ваш избор.Програмата за партньори и обратният комисионен процент

Партньорската програма с обратни комисионни

Досега, ако сте чели внимателно, ако не сте, ви препоръчвам да го направите отначало, сте видели как печалбите се увеличават приложението на съставните лихви към смешна сума, един долар, с течение на времето.

Може да се каже, че времето е най-добрият съюзник на съставните лихви. Точно така. Математиката не лъже.

Но разбира се, каква дейност можем да извършим, по законен начин, която да ни гарантира или да ни даде дневна лихва, без да засяга нашия джоб?

Тук влиза програмата за обратна афилиация на Emillonario. В какво се състои това?

Първото нещо, като система, която не изисква инвестиции, тъй като 10 долара не бих го нарекъл инвестиция, това го прави много препоръчително за близкия кръг, тъй като няма риск, няма финансова система с лихви, няма Понци, просто има начин за извършване на дейност по различен начин.

Не е нужно да се казва, че като препоръчвате този програма на вашите контакти, публикувате банери на вашия уебсайт, кампаниите ви по имейли, вашите контакти в WhatsApp, колеги, семейство и т.н. ще се радват да участват с увереност.

Но в какво се състои и защо е така? Препоръчването на Emillonario има тези възнаграждения от следната таблица, която може да помислите, че е грешна, особено ако вече участвате в други програми, но не, и след таблицата ще ви обясня защо и какви възможности има това:

ПЛАН ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ

Директни Приятели = Деца 5%
Внуци 10%
Праправнуци 45%


Коментари за таблицата с комисионни

Изумени ли се от таблицата? Ако не сте изненадани, това е защото вече сте разбрали величието на концепцията.

И ако сте изненадани или не я разбирате, защото е обратно, защото обикновено на директни спонсорирани се дава повече комисионна винаги. Тук ние разбиваме стереотипите, и знаеш ли защо? Защото оттук ще получите "лихвата", за да изпълните схемата си за сложен интерес, който ще имате на разположение във вашата лична зона.

Запомни, сложеният интерес и времето си много добре, те са големи приятели, най-добри приятели, те са семейство.

Не се притеснявай, ако нещо не разбираш сега, основно, резюмирано, това е електронна книга с много ценна информация, която препоръчваш на приятели, и тъй като е толкова страхотна, те препоръчват и последователно. Така че всичко започва от твоето кръгове на влияние, които могат да бъдат три приятели, 15, 100, 1 000, и Колко ще бъдат твоите правнуци? и Къде се плащат най-големите комисии? и Кой е най-добрият приятел на Сложения Интерес?

Мисля, че сме напреднали много, но разбира се, Кой има парите, кой ги пази? Разбира се, ти самият, парите от твоите комисионни ни ги плащаме всеки петък от 20 долара нагоре.

И тук е, където, "счетоводно" е нашият софтуер в твоята лична зона, който води сметките ти, но парите твои ги пазиш ти. Винаги ще имаш положителен баланс, който можеш да пазиш за утрешния интерес и последващите или да го изхарчиш, или да изхарчиш само част от него, това вече е твое решение.

Това е където можеш да имаш къде да слагаш всеки ден сумата, или банкова сметка, портфейл и т.н. Препоръчваме ти да бъде място, където да не го докосваш, например касичка.

Приеми го като игра, започвайки от 1 долар, и това, което печелиш тук, го вземаш и го пазиш, защото въпреки че първите дни са само няколко цента или центове, после нещата се вдигат, заедно с комисиите (правнуци и правнуци).

Обратната афилиация, на която ни помага, е да постигнем целта от 1% дневен интерес, съответстващ на всеки ден.Продължителност на проекта и какво правим по пътя в емильонер

Продължителността на проекта и какво правим по пътя

Проектът Емильонер е ли продажба на книга, на система и нищо повече?

Е, въпреки че не е малко, тъй като можете да го приложите в безброй области на вашия живот, не е единственото, все още има повече и това много добро.

Мислете за това като за ресторант с Мишлен звезди и поръчвате дегустационно меню, На колко ястия обикновено са? Могат да бъдат 8, 12, 30 и т.н., така че нашата система е същата, като дегустационно меню, и ще ви го обясня:

Единственото изискване за участие е закупуването на тази първа електронна книга, която ви представя тук на тази страница. Всъщност, това е най-важното, защото е първата, старта, вашият старт, началото на пътуването.

След 30-тия ден от вашия старт, поставяме на продажба във вашия личен профил втората електронна книга с новини и информация за този конкретен момент, и така нататък всеки месец.

Не може да се закупи втората, с много ценна информация, ако не сте участвали един месец в програмата.

Също така, за третата, ви е необходимо да изтърпите 60 дни в програмата и така нататък до завършване на 12-те електронни книги в тази програма, която бих определил като магична и като игра, но за възрастни.

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА УЧАСТВАТЕ В 12-ТЕ ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ, ПО ЕДНА НА МЕСЕЦ, можете да спрете на първата, но е препоръчително, защото трябва да постигнете вашите цели, каквито и да са те.

НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ВТОРАТА ИЛИ ТРЕТАТА..., всички започваме от първата и е решение на всеки дали да участва във втората и следващите.

На колко ще струват останалите 11 електронни книги? Точно това: 12$ за втората, $14 за третата, $16 за четвъртата и така нататък увеличавайки с 2$ стойността на предходната всяка месечно до завършека на 12-те книги.

Защо тази цена? Помнете, "НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА СЛОЖНИЯ ИНТЕРЕС Е ВРЕМЕТО".

 Резюме на системата Emillonario

Резюме

Пред вас е система за инвестиране без да инвестирате с най-мощната формула, известна във финансовата математика, и с най-изненадващия източник на финансиране, който можеш да си представиш, който харесва на теб и на всеки, на когото му го разкажеш.

- Следващата стъпка, ако четете това, е защото вече сте се регистрирали, проверете папката си за поща, погледнете и в папката за спам, ако не го намерите във входящата, ДОБАВЕТЕ НАШИЯ ИМЕЙЛ ВЪВ ВАШИТЕ КОНТАКТИ В GMAIL, OUTLOOK или приложението, което използвате.

- Влезте в личната си зона и закупете книгата си.

- Прочетете я и я използвайте за справка, за да я прочетете отново.

- И я препоръчайте на хората, които обичате най-много, защото няма никакъв риск и много за печелене.

И накрая, да ви кажа, че проектът се представя на много езици и страни, така че няма граници, можете да го рекламирате устно, чрез имейл маркетинг, социални мрежи, на хората, които срещате, вие най-добре знаете как да направите това.

Вашият партньорски линк знаете откъде започва, но не къде свършва, защото никога не свършва

Това е вашата ентусиазъм и вяра, която препоръчва, не вашата техника, въпреки че помага.

Вдъхновявайте се, защото имате причина за това.

 И специален бонус за вас, защото сте сред първите.

Accede o Regístrate

Iniciar Sesión Registrarse